Poliisin rekisteröimät Kultakauppiaat

Käydäkseen kauppaa käytetyillä tavaroilla kuten kulta vaatii se kultakauppiailta rekisteröitymisen Poliisilla. Kaikki kultakauppiaat tällä sivustolla ovat rekisteröityneet. Me vertaamme ainoastaan kultakauppiaita, joilla tämä rekisteröityminen on hallussaan.

Viranomaisluvat kullan kaupankäynnissä

Käydäkseen kauppaa kullalla, tarvitsee kullan ostajasi olla rekisteröitynyt poliisilla voidakseen harjoittaa tätä toimintaa. Siihen liittyy myös monia velvoitteita. Myy kultasi yritykselle joka on rekisteröitynyt poliisilla ja autat näin poliisia vähentämään varastettujen tuotteiden myyntiä. Internet-kaupankäynnissä poliisin on helppo erottaa kansainväliset rikollisliigat jotka kiertävät kaupungeissa ja ilmoittelevat paikallislehdissä että ostavat kultaa, usein naurettavan matalilla hinnoilla. Nämä yritykset eivät usein edes varmista laillisuutta ja poliisi onkin onnistunut lopettamaan useat tällaiset yritykset viimeisinä vuosina.

Ilmoita epäluotettavat kultakauppiaat! 

Jos saat kotiisi mainoksen kullan ostajalta, tarkista aina että heillä on poliisin rekisteröintinumero. On valitettavan tavanomaista että pikkurikolliset kiertävät ympäri kaupunkeja ostamassa kultaa, täysin ilma lupia. Jos vinkkaat tästä poliisille, ovat he paikalla nopeaan ja voivat lopettaa tällaisen toiminna. Tarkista siksi aina poliisilta onko kiertävillä kultakauppiailla poliisin rekisteriöintinumero ja mikä heidän kullan hintansa oni. Aivan liian usein ne ovat aivan liian alhaisia!