Eri kultakauppiaiden kullan hinnat (per gramma) listataan alla:

1

Kullan hinta grammaa kohti

  Kultapiste

  Kultapiste tarjoaa korkeat hinnat ja vielä paremmat kampanjahinnat, jos palautat kultakirjeen päivä sen jälkeen kun olet sen vastaanottanut. Rahat maksetaan 24 tunnin sisällä arvioinnin jälkeen.

  2

  Kullan hinta grammaa kohti

   Timanttiset Kullan osto

   Timanttiset on Suomen suurin kello- ja korualan myymäläketju, joka on perustettu vuonna 1972. Timanttiset on kotimainen ja yrittäjien omistama. Kauppiasyrittäjiä on 12 ja he omistavat yli 80 myymälää kautta maan. Vanhoja kultaesineitä kierrättämällä teet hienon ympäristöteon. Kun myyt kullan Timanttisille, pienennät hiilijalanjälkeä. Kaikki Timanttisten ostama kulta menee kierrätykseen.

   3

   Kullan hinta grammaa kohti

    Suomen Kulta ja Hopea Oy

    Suomen Kulta ja Hopea Oy on suomalainen kullan ja hopean ostoon erikoistunut osakeyhtiö. Kullan myynti on tehty asiakkaille mahdollisimman kannattavaksi ja helpoksi. Voit myydä kultakorut ja -esineet kätevästi luotettavassa arvokuoressa tai kotikäynnin yhteydessä.

    4

    Kullan hinta grammaa kohti

     Verkkokulta

     Verkkokulta on suomalainen, nopea ja luotettava jalometallien ostopalvelu. Verkkokullan asiantuntijoilla on yhteensä yli 15 vuoden kokemus jalometallien arvioinnista. Arviointi- ja maksu 12 tunnin sisällä. Verkkokullalla on AAA luottoluokitus ja se on myös valittu Kauppalehden Menestyjä -yritykseksi.

     5

     Kullan hinta grammaa kohti

      Tavex

      Tavex tekee kauppaa kullalla ja hopealla ja vaihtaa valuuttaa.Tavexilla on 29 myymälää kahdeksassa eri maassa. Tavex on suurin jalometallikauppias Pohjois-Euroopassa. Voit myydä kultaa tai hopeaa Tavexin toimipisteessä. Mikäli et pääse asioimaan heidän toimipisteeseensä, voit myös toimittaa kulta- ja hopeaesineesi heille postitse.

      6

      Kullan hinta grammaa kohti

       Suomen Kultapörssi

       Suomen Kultapörssi Oy on monipuolinen koru- ja lahjatavaraliike, joka on tarjonnut asiakkailleen tyylikkäitä koruja jo vuodesta 1987. Valikoima sisältää kiinnostavia kotimaisia sekä kansainvälisiä tuotteita, joita yhdistää korkea laatu ja tyylikäs muotoilu. Myymälöistä löydät kattavan valikoiman rannekelloja, sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja, rintakoruja sekä itsellesi että lahjaksi.  Suomen kultapörssi palvelee Tampereen seudulla kolmessa myymälässä.

       7

       Kullan hinta grammaa kohti

        Kultatukku

        Kultatukussa voit myydä korusi joihinkin heidän kymmenestä ostopaikasta Suomessa. Voit myös tilata KultaPussi lähetyksen kotisivuilta ja lähettää esineesi heille veloituksetta postin kautta. Voit myös myydä kultaa heille kätevästi netin kautta. Kullasta maksetaan hyvitys hintalaskurin mukaan kun he ovat vastaanottaneet Turvapussilähetyksen. Tilisiirtona saat maksun viimeistään vuorokauden (24h) kuluessa. Ostohinnasto on voimassa vain Turvapussilla lähetetyille jalometalleille.

        8

        Kullan hinta grammaa kohti

         Myy kultaa

         Myy kulta-yritykselle voit myydä kaikenlaisia kultaesineitä kuten kultakoruja, kultaharkkoja, kultakolikoita, hammaskultaa ja kultakelloja. Aloita tilaamalla maksuton kullan myyntipaketti! MyyKulta on turvallinen tapa myydä kultaa postin kautta. Yritys on 100% suomalainen AAA-luottoluokiteltu kullan ostaja. Kullan myyntipaketit ovat vakuutettuja 5000 € asti. Postin lähes vastaanotetaan 1–3 arkipäivän kuluessa. Kultaesineesi arvioidaan heti ja rahat maksetaan tilillesi.

         9

         Kullan hinta grammaa kohti

          Kultarahaksi

          KultaRahaksi Oy:n liiketoiminta siirtyi vuonna 2014 Kim Sirenin omistukseen. Ennen tätä hän johti toistakymmentä vuotta Suomen suurinta yksityistä päiväkotiyritystä. Vuonna 2015 KultaRahaksi Oy osti maineikkaan vuonna 1955 perustetun Kultasepät Salovaara Ky:n liiketoiminnan. Vuonna 2016 KultaRahaksi ja Caratia yhdistyivät. KultaRahaksi Oy on Suomen Kultaseppien Liiton jäsen. Voit tilata maksuttoman kirjekuoren myös heiltä. Rahat maksetaan tilillesi 24 h kuluttua siitä, lähetyksesi on saapunut.