Asiakaspalautteet

Kultakauppiaita on paljon ja liikevaihto alalla suurta. Yksi tavoitteistamme on luoda enemmän läpinäkyvyyttä sinulle asiakkaana. 

Näin voit ottaa osaa asiakasarvioiden antamiseen 

Kullanhintojen vertailu on yksi asia. Uusia kultakauppiaita jotka tarjoavat korkeita kullan hintoja ilmestyy markkinoille, mutta valitettavasti jo muutamien kuukausien jälkeen heitä ei enää näy. On myös käynyt niin että he ovat vieneet asiakkaidensa kullan mukanaan ilman että ovat maksaneet siitä euroakaan! Tällaiset kultakauppiaat eivät tietenkään ole koskaan tervetulleita Kullanhinnat.fi:lle. Kaikki kultakauppiaat joita vertaillaan sivustollamme testataan säännöllisesti taholtamme ja yhteistyössä Ruotsin Teknisen Tutkimusinstituutin (SP) kanssa, joiden annamme punnita ja määrittää karaattipitoisuudet jotka lähetämme eri kultakauppiaille.

Aidot palautteet Facebook-kirjautumisen kautta

Kun harkitset kullan myymistä ja vertailet eri kullan hintoja sivuillamme, sinulla on se etu että pääset Facebookin kautta näkemään millaisia arvioita kullanostajat ovat saaneet riippumattomilta henkilöiltä, jotka ovat kertoneet mielipiteensä Kullanhinnat.fi-sivuilla. Toisin kuin monet muut vertailusivustot vaadimme asiakkaitamme kirjautumaan sisään Facebookiin jättääkseen arvostelunsa. Mikäli et käytä Facebookia, et valitettavasti voi jättää arvostelua. Syy siihen miksi vaadimme aitouden todistamista Facebookin kautta,on että haluamme välttää sen, etteivät kultakauppiaat voi itse käydä antamassa valheellisia palautteita ja huijata saadakseen asiakkaita itselleen.

Lue asiakkaiden arvioita

Aloitimme asiakasarviointien julkaisemisen vuonna 2012 tällä sivustolla. Emme julkaise asiakaspalautteita jos koemme ettei asiakkaan palaute ole totuudenmukainen kyseessä olevasta kullanostajasta, tai mikäli palaute puhuu vastoin heidän ilmoittamiansa ehtoja.